Wellness
i DGI Huset Herning

Book tid online

Behandlinger
Behandlinger

  1. Massage

   Vælg mellem følgende forskellige typer massage efter netop dit behov:

   Dybdegående Klassisk Massage, afslappende og afstressende
   Wellness Massage, Sportsmassage og Graviditetsmassage.

   Priser fra
   kr. 245,-

   Book Online

   Læs mere
   Massage
  2. Ansigtsbehandling

   Hos CityFys’ kosmetologer bliver du behandlet med det professionelle hudplejeprodukt Murad. Vælg din ansigtsbehandling blandt vores vifte af forskønnende ansigtsbehandlinger ud fra dit ønske og hudtype.

   Priser fra
   kr. 340,-

   Book Online

   Læs mere
   Ansigtsbehandling
  3. Voksbehandling

   Hos CityFys Wellness kan du få voksbehandling med den meget populære australske LYCON voks.

   Voksbehandling med LYCON. LYCON er en enestående voks, der er uovertruffen, bl.a. fordi den fjerner hår i begge gro-retninger på samme tid samt stædige hår så kort som 1 mm.. LYCON har samtidig egenskaben at være en meget smidig og blid voks, som giver en plejende behandling og ekstra god komfort på selv de følsomme steder såsom intim, armhuler og i ansigtet.

   Voksmetoden er en effektiv metode som efterlader huden glat og silkeblød. Behandlingen holder 4-6 uger, førend hårene er vokset ud og er klar til næste behandling. 
    
   Til andre områder af kroppen tilbydes du voksbehandling med den meget effektive, spanske naturvoks fra Depilflax, som glider let på huden og efterlader ingen rester.

   Vigtigt før din voksbehandling
   Skal du have vokset ben, anbefaler vi at hårene er min 3-5 mm. ved første behandling. Hvis du barberer, så stop 14 dage inden voksbehandlingen, hvilket giver det bedste resultat.

   Ved armhuler og intim voks kan hårene fjernes, når de er lidt kortere (ca. 5 dage efter barbering). Hvis de er længere end 1 cm., anbefaler vi, at de trimmes en smule inden behandlingen ned til ca. 0,5 cm. Dette gør behandlingen nemmere, mindre ubehageligt og man undgår knækkede hår.


   Priser fra
   kr. 145,-

   Book Online

   Læs mere
   Voksbehandling
  4. Fysioterapi

   Hos vores autoriserede fysioterapeuter kommer du i gode hænder. Du kan få tilrettelagt en behandling, der kan afhjælpe dine problemer, hvor fysioterapeuten bl.a. anvender massage, mobilisering og træningsterapi.

   Priser fra
   kr. 290,-

   Book Online

   Læs mere
   Fysioterapi
  5. Tilbud

   Ekstra rabat på udvalgte dejlige behandlinger og kombinationspakker

   Priser fra
   kr. 50,-

   Book Online

   Læs mere
   Tilbud
  6. Spa & Pakker

   Vores wellnesspakker er sammensat ud fra de mest efterspurgte kombinationer af behandlinger, og der kommer løbende nye til. Endelig kontakt os, hvis du er på udkig efter en særlig kombination, så hjælper vi dig!

   Priser fra
   kr. 600,-

   Book Online

   Læs mere
   Spa & Pakker