Book tid online København Herning Randers

Fysiurgisk massage i København

Den fysiurgisk massage i København er vores mest populære massageform i vores centralt beliggende klinik i København. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, som er god og effektiv massage til dig med ømheder og spændinger. Den er ideel til dig, som ønsker en afstressende pause fra hverdagens stress og jag.

Fysiurgisk massage er til dig som har:

  • Led og muskelspændinger
  • Hovedpine eller migræne
  • Ømhed i kroppen, både i større og mindre grad
  • Behov for en afstressende og mental pause
  • Et ensartet og stillesiddende arbejde hvoraf gener kan opstå
  • Et hårdt fysisk arbejde som belaster kroppen
Book tid online København Herning Randers

Priser på fysiurgisk massage i København

Vi alle kender det. Tiden i hverdagen er presset og de fleste butikker er lukket, når arbejdsdagen er ovre. Hos CityFys Wellness i København er vi opmærksomme på vores kunders problemstillinger og udfordringer.

Derfor tilbyder vi lange åbningstider med kun få lukkedage, så vi kan hjælpe dig og dine ømme og trængte muskler og give dig den ekstra velvære man ellers ikke når.

København

30 min. kr. 320,-

45 min. kr. 475,-

60 min. kr. 625,-

90 min. kr. 890,-

*Behandlingen er inklusiv af- og påklædning

Fysiurgisk massage

Den fysiurgisk massage, også kendt som den Klassisk Massage, er en dybdegående muskelmassage hvor massøren gennemarbejder musklerne fra deres udspring til deres hæfte, og derved løsner op for spændte muskler og led. Massagen er ligeledes et dejligt pusterum, hvor man får lov til at afstresse og komme afsted med fornyet energi.

Den fysiurgisk massage er vores mest populære massage i vores centralt beliggende klinik i København, og er en god og effektiv massage for de fleste, med og uden problemstillinger.

Årsagerne til muskel- og ledspændinger kan være mange, men vi ser især folk der arbejder på kontor, arbejder med gentagende bevægelser og fysisk hårdt arbejde, som nogle af de arbejdsområder, der giver anledning til gener og smerter i kroppen. Derudover kan man også have sovet forkert, lavet en uhensigtsmæssig bevægelse, dyrket sport m.v., som har resulteret i spændinger i kroppen.

Massage er ikke blot god for spændinger i kroppen. Den har også en række andre fordele, bl.a. øget blodcirkulation, løsner op for ophobede affaldsstoffer og positiv indvirkning på det mentale helbred.

Book tid online København Herning Randers

Få tilbud, nyheder og meget mere lige direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev