Book tid online København Herning Randers

Wellness & massage i Herning - beliggende i DGI Huset Herning

Beliggende på taget i det centrale DGI Huset i Herning midtby finder du vores lille, men hyggelige klinik og et behandlerteam af imødekommende og særdeles kompetente massører, fysio- og zoneterapeuter og kosmetologer.

Føl roen og find forkælelse hos CityFys Wellness i Herning

Føl roen og lad dig afslappe når du træder ind i vores hyggelige klinik i DGI Huset Herning. Vores profesionelle behandlere vil sørge for en skøn og afslappede oplevelse. Brug trappen eller elevatoren til 2. sal og gå indad døren på tagterrassen med CityFys Wellness logo ovenover. I vores klinik finder du velvære og skøn massage i Herning centrum.

Wellness og spa samlet under ét tag

Vores klinik fungerer som en integreret og fast del i DGI Huset Herning, hvor du udover professionelle behandlinger, kan tage del i de mange aktiviteter DGI Huset Herning har at byde på; alt fra svømning og leg i luksuøse omgivelser, cafe og restaurant i byen hjerte, kultur og sport i moderne faciliteter og hotel og konference midt i Herning og Jylland.

Vores klinik i DGI Huset Herning, kan du med fordel besøge hvis du er gæst i svømmehallen og wellnessafdelingen (Vandkulturhuset). Nem og bekvemt kan du tage elevatoren direkte fra wellnessafdelingen til vores klinik på tagterrassen, uden du behøver at klæde om. Du kan derfor få den ultimative wellness og spa oplevelse samlet under ét tag.