Book tid online København Herning Randers

Gravidmassage, hvor vi passer ekstra godt på dig og din graviditet

Alle gravide har stor glæde af massage under hele graviditeten. CityFys anvender en specialudstyr til massage af gravide med hul til mave og barm.

Massagebriks med rullede håndklæder

Graviditetsmassage er til dig som

  • Er gravid men ønsker stadig en behagelig og effektiv massage
  • Har smerter og gener grundet graviditeten
  • Gener og symptomer ved bækkenløsning
  • Ønsker lidt ekstra selvforkælelse
  • Gerne vil stimulere og øge immunsystemet
Book tid online København Herning Randers

Se vores priser i alle byer

Vi alle kender det – tiden i hverdagen er presset og de fleste butikker er lukket når arbejdsdagen er ovre. Hos CityFys Wellness er vi opmærksom på vores kunders problemstillinger og udfordringer.

Derfor tilbyder vi lange åbningstider med kun få lukkedage, sådan vi kan hjælpe dig og dine ømme og trængte muskler, og give dig den ekstra velvære man ellers ikke når.

København

30 min. kr. 330,-

45 min. kr. 485,-

60 min. kr. 635,-

90 min. kr. 910,-

Herning

30 min. kr. 295,-

45 min. kr. 435,-

60 min. kr. 540,-

90 min. kr. 800,-

Randers

30 min. kr. 295,-

45 min. kr. 435,-

60 min. kr. 540,-

90 min. kr. 800,-

*Behandlingen er inklusiv af- og påklædning

Graviditetsmassage

Selvom man er gravid, er massage for gravide stadig en dejlig oplevelse dig og godt for kroppen. Under en graviditet sker der mange fysiske ændringer i kroppen. Derfor er det særlig vigtig at huske, at passe på sin krop – uanset om man stadig er i arbejde eller ej under sin graviditet. Kroppen er stadig i overarbejde grundet forandringerne som kroppen gennemgår.

Du oplever måske hævelser i ben, spændingshovedpine, belastning på kroppen grundet øget vægt og smerter og gener i lænden. Heldigvis er massage god mod disse og mange andre gener, hvor du samtidig får lidt ekstra selvforkælelse. Graviditetsmassagen er en oliebaseret massage, der gennemgår kroppen med fokus på de områder, hvor du har behov for at få løsnet og afspændt musklerne.

Graviditetsmassagen skal selvfølgelig være en behagelig oplevelse. Derfor vil du, når du bestiller en graviditetsmassage, modtage behandling på en special designet massagebriks eller pude for gravide, hvor der er hul til både mave og barm.

Book tid online København Herning Randers

Få tilbud, nyheder og meget mere lige direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev