Book tid online København Herning Randers

Wellness & massage i København – beliggende i DGI Byen

CityFys Wellness i DGI Byen er centralt beliggende i København og Vesterbro med kun 3 min. fra Hovedbanegården og metroen. Vores professionelle og servicemindede behandlere tilbyder afspændende og afslappende massage og wellness, og godgørende fysioterapi.

Et univers af ro og velvære midt i København

I vores hyggelige klinik ovenover DGI Byens svømmehal finder du et univers af ro og velvære, hvor den effektive og professionelle behandling er i absolut fokus. Du er derfor i trygge hænder hos vores behandlere, hvor du bl.a. kan nyde afslappende wellness og massage i København og Vesterbro.

Hyggelig klinik i afslappende omgivelser i København

Vores klinik fungerer som en integreret og fast del af DGI Byen og Vandkulturhuset. Udover professionelle behandlinger, har aktivitetshuset utrolig meget at byde på; alt fra svømning og leg i trygge rammer, cafe og restaurant i hyggelige omgivelser, kultur og sport i moderne faciliteter og hotel og konference midt i den pulserende by.

CityFys Wellness ligger i forlængelse af DGI Byens svømmehal (Vandkulturhuset), som du tilgår via billetsalget, men du kan sagtens bestille behandling hos CityFys Wellness uden at købe entrébillet til svømmehallen. Du kan også besøge os i forbindelse med dit besøg i svømmehallen eller Fitness. Husk blot at bestille din massage i København-afdelingen inden dit besøg.

Vores klinik i København føles som et afslappende frirum, hvor det afdæmpende lys og den sindsberoligende musik får pulsen ned i gear og man glemmer hverdagen stress og bekymringer. Find dig til rette i vores behagelige og træbeklædte møbler der spiller ind i et tema af wellness og en let nordisk stil.

Massage i København

Massage typer

Hos CityFys Wellness i DGI Byen København tilbyder vi nedenstående massagetyper:

 • Fysiurgisk massage 
  Den fysiurgisk massage er vores mest populære massage – og den er til dig, som har led og muskelspændinger.
 • Wellness massage
  Vores wellness massage er til dig, som fortjener lidt ekstra selvforkælelse og afslapning i hverdagen.
 • Parmassage
  Vores parmassage er ideel for parret, veninderne og familiemedlemmer, som ønsker at dele den dejlige oplevelse en massage er.
 • Gravidmassage
  Alle gravide har stor glæde af massage under hele graviditeten. CityFys anvender en specialbriks til massage af gravide med hul til mave og barm.
 • Hot Stone massage
  Hot stone massage, hvor de opvarmede lavasten placeres på din ryg, i dine hænder og imellem dine tæer.