Book tid online København Herning

Wellness & massage i København – beliggende i DGI Byen

CityFys Wellness i DGI Byen er centralt beliggende i København og Vesterbro, med kun 3 min. fra Hovedbanegården og metroen. Vores professionelle og servicemindede behandlere tilbyder afspændende og afslappende massage og wellness, og godgørende fysioterapi.

Et univers af ro og velvære, midt i København

I vores hyggelige klinik ovenover DGI Byens svømmehal, finder du et univers af ro og velvære, hvor den effektive og professionelle behandling er i absolut fokus. Du er derfor i trygge hænder hos vores behandlere, hvor du bl.a. kan nyde afslappende massage og wellness i København og Vesterbro.

Hyggelig klinik med afslappende omgivelser i København

Vores klinik fungerer som en integreret og fast del af DGI Byen og Vandkulturhuset. Udover professionelle behandlinger, har aktivitetshuset utrolig meget at byde på; alt fra svømning og leg i trygge rammer, cafe og restaurant i hyggelige omgivelser, kultur og sport i moderne faciliteter og hotel og konference midt i den pulserende by.

CityFys Wellness ligger i forlængelse af DGI Byens svømmehal (Vandkulturhuset), som du tilgår via billetsalget, men du kan sagtens bestille behandling hos CityFys Wellness uden at købe entrébillet til svømmehallen. Du kan også besøge os i forbindelse med dit besøg i svømmehallen eller Fitness – husk blot at bestille din behandlingen inden dit besøg.

Vores klinik føles som et afslappende frirum, hvor det afdæmpende lys og den sindsberoligende musik får pulsen ned i gear og man glemmer hverdagen stress og bekymringer. Find dig til rette i vores behagelige og træbeklædte møbler der spiller ind i et tema af wellness og en let nordisk stil.

Book tid online København Herning