Book tid online København Herning Randers

Om CityFys

CityFys Wellness er en del af sundhedskoncernen CityFys A/S, hvor vi siden vores begyndelse i 1999 har arbejdet for at skabe bedre sundhed i det danske samfund. CityFys A/S består af 3 sundhedsområder: CityFys Wellness, CityFys Healthcare og CityFys Workcare.

En gruppe af kvinder til spa-arrangement

CityFys Wellness

CityFys Wellness står for behandlingstilbuddet i DGI Byen i København, DGI Huset i Herning, Water & Wellness Randers, og er dermed en del af det store aktivitetstilbud som findes i de to aktivitetshuse.

Kvinde kigger op mens hun bliver masseret på ryggen

CityFys HealthCare

CityFys HealthCare består af et landsdækkende team af professionelle massører, fysioterapeuter og zoneterapeuter, som er grundstenene i vores behandlingsordninger på mere end 110 virksomheder, på tværs af alle brancheområder.
Dagligt hjælper vi hundredvis af medarbejder af med ophobede gener og smerter, som sætter sig efter lange arbejdsdage og hverdagens stress og jag.

Konsulent i arbejdsmiljø viser korrekt siddestilling

CityFys WorkCare

I CityFys WorkCare afholder vi foredrag, kurser og vejleder i arbejdsmiljø og sundhed på arbejdspladsen. Vores sundhedsfaglige konsulenter bestående af fysioterapeuter, sygeplejersker og kost- og ernæringsvejledere, er med til at sikre bedre ergonomi, fysisk og psykisk velbefindende og den overordnet strategiske sundhed på danske arbejdspladser.

Mere end 20 år med behandling på danske virksomheder og vejledning i arbejdsmiljø

Det store erfaringsgrundlag, som vi har opbygget gennem mere end 20 år med behandling på danske virksomheder og vejledning i arbejdsmiljø, har gjort CityFys til et af de største og mest erfarne spillere indenfor sundhedsløsninger i Danmark.

Denne erfaring og viden, bruger vi aktiv i vores to klinikker i CityFys Wellness, hvilket er med til at løfte vores kompetencer på tværs af hele organisationen.