Book tid online København Herning Randers

Høj faglighed og professionelle behandlere

Når du træder ind i CityFys Wellness, møder du altid et professionelt team af imødekommende massører, fysioterapeuter, zoneterapeuter og kosmetologer, som er nøje udvalgte på baggrund af deres høje faglighed og serviceminded tilgang til deres arbejde.

Dine ønsker og behov er fundamentet i behandlingen

Vores absolut vigtigste opgave er give dig en personlig tilpasset behandling. Dine ønsker og behov er fundamentet i behandlingen, hvor behandleren via dialog med dig vil afdække eventuelle problemstillinger, formål med behandlingen, fokusområder m.v.

Nøje udvalgte og uddannede behandlere

Alle behandlere hos CityFys har som minimum en lægeeksamineret uddannelse, og forud for ansættelse, gennemgår behandleren en testfase, hvor vi screener behandleren for de rette kompetencer der møder CityFys’ standarder. Behandlerens servicemind er også et vigtigt parameter i vores udvælgelsesforløb, da vi ved at den imødekommende og gode service har betydning for din behandling og den samlede oplevelse.

Hos CityFys lægger vi stor vægt på fagligheden, derfor opkvalificerer vi vores behandlere løbende af vores egne autoriserede fysioterapeuter. Her bygger vi på vores mere end 20 års erfaring inden for behandling og arbejdsmiljø, kombineret med den nyeste viden og teknikker indenfor massage og fysioterapi.

Book tid online København Herning