Book tid online København Herning Randers

Skab øget trivsel og sundhed på arbejdspladsen

Har din virksomhed et ønske om at øge sundhedsniveauet og trivslen på arbejdspladsen?

CityFys A/S er en af Danmarks største sundhedsorganisationer

”Sunde” investeringer er bevist at have en positiv indvirkning på virksomhedens bundlinje, samtidig med at arbejdspladsen øger sin attraktivitet bland eksisterende og kommende medarbejdere.

CityFys A/S er en af Danmarks største sundhedsorganisationer, der siden 1999 har arbejdet for at fremme sundheden i det danske samfund. I vores to sundhedsområder: CityFys Healthcare og CityFys Workcare arbejder vi daglig med en aktiv indsats indenfor arbejdsmiljø, medarbejder trivsel og behandlingsordninger.

  • CityFys Healthcare består af et landsdækkende team af professionelle massører, fysioterapeuter og zoneterapeuter, som varetager vores behandlingsordninger på mere end 110 virksomheder, på tværs af alle brancheområder i hele landet.
  • I CityFys Workcare afholder vi foredrag, kurser og vejleder i arbejdsmiljø og sundhed på arbejdspladsen. Vores sundhedsfaglige konsulenter bestående af fysioterapeuter, sygeplejersker og kost- og ernæringsvejledere, er med til at sikre bedre ergonomi, fysisk og psykisk velbefindende, inklusiv den overordnet strategiske sundhed på danske arbejdspladser.