Book tid online København Herning Randers

Fleksibel firmamassage og fysioterapi for dine medarbejdere

Går du med tankerne om at give dine medarbejdere et sundhedsløft, og herigennem øge trivslen, sygefraværet og forebygge arbejdsskader i din virksomhed? – ovenikøbet til attraktive priser for virksomheden og medarbejdere. Da kan en sundhedsordning med firmamassage og fysioterapi, være et ideelt gode for dine medarbejdere.

Mere end 20 års erfaring i sundhedsløsninger

Med en sundhedsordning til CityFys Wellness, vil din virksomhed og dine medarbejdere drage fordel af vores mere end 20 års erfaring i sundhedsløsninger fra vores sundhedsorganisation, CityFys A/S, der har arbejdet med sundhed og trivsel på de danske arbejdspladser siden 1999.
I vores klinikker møder I et team af professionelle massører, fysioterapeuter og zoneterapeuter, som har praktisk erfaring fra vores virksomhedsordninger, med massage til medarbejdere og deres mangeartede problemstillinger indenfor alle brancheområder.

Centralt beliggende klinikker i København og Herning

Med en firmassage til CityFys Wellness, får I et meget fleksibelt produkt til en af vores klinikker, enten i København eller i Herning, hvor jeres medarbejdere eller hele virksomheden får et klippekort med det antal klip der passer til netop jeres behov.

Klippekortet er desuden fleksibelt i brug og kan opsættes efter de rammer jeres virksomhed ønsker. Som standard kan klippekortet bruges til massage, fysioterapi og zoneterapi, i alle ugens dage indenfor CityFys Wellness’ lange åbningstider.

CityFys Wellness i København er beliggende i det centrale DGI Byen på Vesterbro, overfor Hovedbanegården og i gåafstand til det centrale København. Er jeres virksomhed beliggende centralt i København eller i Københavns omegn, vil vores klinik i DGI Byen være en ideel mulighed for jeres medarbejdere at modtage sundhedsfremmende og forebyggende behandlinger.
Som klinik har vi en stor kapacitet og mange kompetencer, hvorfor vi kan imødekomme store som små virksomheder.

CityFys Wellness i Herning er beliggende i DGI Huset i Herning midtby, tæt på gågaden og banegården. Har I virksomhed i og omkring Herning, er vores klinik i DGI Huset Herning en god mulighed for et sundhedstilbud til jeres medarbejdere der bor i Herning og omegn. I klinikken har vi mange kompetencer og kan imødekomme stor og små virksomheder.

Book tid online København Herning