Book tid online København Herning Randers

Tilbud på massage

Hver tirsdag hele året rundt har vi massage tilbud i København, Herning, Randers. En tirsdagsmassage er en klassisk-, wellness- eller parmassage, som du kender den - bare til en billigere pris.

Se vores tirsdags-priser

Vi alle kender det – tiden i hverdagen er presset og de fleste butikker er lukket når arbejdsdagen er ovre. Hos CityFys Wellness er vi opmærksom på vores kunders problemstillinger og udfordringer.

Derfor tilbyder vi lange åbningstider med kun få lukkedage, så vi kan hjælpe dig og dine ømme og trængte muskler, og give dig den ekstra velvære man ellers ikke når.

* De oplyste priser på tirsdagsmassage glæder kun på tirsdage.

København

30 min. kr. 285,-

45 min. kr. 425,-

60 min. kr. 560,-

90 min. kr. 820,-

Herning

30 min. kr. 250,-

45 min. kr. 400,-

60 min. kr. 495,-

90 min. kr. 742,-

Randers

30 min. kr. 250,-

45 min. kr. 400,-

60 min. kr. 495,-

*Behandlingen er inklusiv af- og påklædning

Tilbud på massage, hver tirsdag

Ja du læste korrekt. Hver tirsdag hele året rundt, har vi massage tilbud i København, Herning, Randers. Du tænker måske, hvorfor gør vi det? Helt simpelt, så ønsker vi at alle skal have muligheden for få løsnet op for muskelspændinger, spændingshovedpine eller blot få en afslappende og tiltrængt pause fra hverdagens stress. Ud fra et sundhedsfagligt perspektiv er det for vores allesammens bedste, at vi passer godt på vores krop og sind. Det skal trods alt holde i rigtig mange år.

En tirsdagsmassage er en klassisk-, wellness- eller parmassage, som du kender den – bare til en billigere pris. Der er dog hverken sparet på massørens professionalisme og kompetencer eller den service du modtager i dit behandlingsforløb. Det er faktisk bare massage til en god pris!

Når du bestiller tirsdagsmassage i København eller Herning, vil du og behandleren afklare behov og ønsker, og om massage skal være mere fysiurgisk- eller wellness-orienteret. Du kan også bestille en parmassage, men så skal du blot huske at bestille ”parmassage – tirsdag”.

Book tid online København Herning Randers

Få tilbud, nyheder og meget mere lige direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev