Book tid online København Herning

Tilbud på massage

Hver tirsdag hele året rundt, har vi tilbud på massage. En tirsdagsmassage, er en klassisk-, wellness- eller parmassage, som du kender den.

Se vores tirsdags-priser

Vi alle kender det – tiden i hverdagen er presset og de fleste butikker er lukket når arbejdsdagen er ovre. Hos CityFys Wellness er vi opmærksom på vores kunders problemstillinger og udfordringer.

Derfor tilbyder vi lange åbningstider med kun få lukkedage, sådan vi kan hjælpe dig og dine ømme og trængte muskler, og give dig den ekstra velvære man ellers ikke når.

* De oplyste priser på tirsdagsmassage, glæder kun på tirsdage.

København

30 min. kr. 275,-

45 min. kr. 415,-

60 min. kr. 540,-

90 min. kr. 800,-

Herning

30 min. kr. 245,-

45 min. kr. 395,-

60 min. kr. 485,-

90 min. kr. 710,-

*Behandlingen er inklusiv af- og påklædning

Tilbud på massage, hver tirsdag

Ja du læste korrekt. Hver tirsdag hele året rundt, har vi tilbud på massage. Du tænker måske, hvorfor gør vi det? Helt simpelt, så ønsker vi at alle skal have muligheden for få løsnet op for muskelspændinger, spændingshovedpine eller blot få en afslappende og tiltrængt pause fra hverdagens stress. Ud fra et sundhedsfagligt perspektiv, er dette for vores allesammens bedste, at vi passer godt på vores krop og sind – den skal trods alt holde i rigtig mange år.

En tirsdagsmassage, er en klassisk-, wellness- eller parmassage, som du kender den. Der er hverken sparet på massørens professionalisme og kompetencer eller den service du modtager i dit behandlingsforløb – det er blot massage til en god pris!

Når du bestiller tirsdagsmassage, vil du og behandleren afklare behov og ønsker, og om massage skal være mere fysiurgisk- eller wellness-orienteret. Skal massagen være til 2 personer, husk at bestille ”parmassage – tirsdag”.

Book tid online København Herning

Få tilbud, nyheder og meget mere lige direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev