Book tid online København Herning Randers

Parmassage i København

Vores parmassage i København er til jer, som gerne vil nyde hinandens selskab og dejlig massage. Parmassage er ideel for parret, veninderne og familiemedlemmer, som ønsker at dele den dejlige oplevelse en massage er.

Parmassage er til jer som:

  • Gerne vil nyde hinandens selskab
  • Ønsker en effektiv eller wellness-orienteret massage
  • Har muskel- og ledspændinger der skal løsnes op
Book tid online København Herning Randers

Vores priser på parmassage i København

Vi alle kender det – tiden i hverdagen er presset og de fleste butikker er lukket når arbejdsdagen er ovre. Hos CityFys Wellness er vi opmærksom på vores kunders problemstillinger og udfordringer.

Derfor tilbyder vi lange åbningstider med kun få lukkedage, sådan vi kan hjælpe dig og dine ømme og trængte muskler, og give dig den ekstra velvære man ellers ikke når.

København

30 min. kr. 655,-

45 min. kr. 970,-

60 min. kr. 1290,-

90 min. kr. 1830,-

*Behandlingen er inklusiv af- og påklædning

Parmassage i København

Vores parmassage er ideel for parret, veninderne og familiemedlemmer, som ønsker at dele den dejlige oplevelse en massage er. Det er massage for 2 personer, hvor I får massage på samme tid, i samme rum og I har hver jeres massør.

Parmassagen i vores centralt beliggende klinik i København, er ideel i forbindelse med fejring af særlige begivenheder, starten på ferien eller weekenden, hvor forkælelse og hinanden er i fokus.

Når I bestiller en parmassage, da kan I vælge imellem klassisk- eller wellness massage. Massageformen og de individuelle behov tilpasses hver person, hvorfor I sagtens kan modtage to forskellige massager.

Den oplyste pris er total for 2 personer.
Hver person modtager massage i den bestilte varighed, f.eks. 30 min. massage hver.

Book tid online København Herning Randers

Få tilbud, nyheder og meget mere lige direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev