Wellness for dig
i centrum af København

Book tid online

Massage
Massage

Vælg mellem følgende forskellige typer massage efter netop dit behov:

Dybdegående Klassisk Massage, afslappende og afstressende
Wellness Massage, Sportsmassage og Graviditetsmassage.

 1. Klassisk Massage

  Mandag – søndag: 30 min. kr. 320,- / 45 min. kr. 475,- / 60 min. kr. 625,- / 90 min. kr. 890,-

  Klassisk Massage er en dybdegående muskelmassage (fysiurgisk massage), hvor massøren gennemarbejder musklerne fra deres udspring til deres hæfte. Behandlingen øger blod-
  gennemstrømningen og løser op for ophobede affaldsstoffer.

 2. Wellness Massage (fysiurgisk)

  Mandag – søndag: 30 min. kr. 320,- / 45 min. kr. 475,- / 60 min. kr. 625,- / 90 min. kr. 890,-
  Wellness Massage er en klassisk afslappende massageform for krop og sind, som beriger din livskvalitet. Dine ømme muskler afspændes langsomt og cirkulationen forbedres, mens du afstresses mentalt. Kort sagt en forkælelse af din krop.
 3. Sportsmassage

  Mandag – søndag: 30 min. kr. 320,- / 45 min. kr. 475,- / 60 min. kr. 625,-

  Sportsmassage er både for dig, som motionerer på fritidsplan og for dig, som træner intensivt og ofte. Hovedformålet med sportsmassage er at afhjælpe stress og spændinger, som ophobes i kroppens bløde væv under fysisk aktivitet. Sportsmassage kan også bidrage til at løsne anspændte muskler, lindre hævelse og samtidig minimere risikoen for skader.

  Sportsmassage er en specifik behandling, og kan derfor ikke bookes som Tirsdagsmassage (om tirsdagen), men skal bookes som Sportsmassage, hvis denne behandling ønskes om tirsdagen. Der er ikke rabat på Sportsmassage om tirsdagen.

 4. Graviditetsmassage

  Mandag – søndag: 30 min. kr. 320,- / 45 min. kr. 475,- / 60 min. kr. 625, - / 90 min. kr. 890, -

  Alle gravide har stor glæde af massage under hele graviditeten. CityFys anvender en specialbriks til massage af gravide med hul til mave og barm, så du kan ligge godt under hele behandlingen. Graviditetsmassagen er en oliebaseret massage, der gennemgår kroppen med fokus på de områder, hvor du har behov for at få løsnet og afspændt musklerne.

  Graviditetsmassage er en specifik behandling (kræver speciel gravidbriks), og kan derfor ikke bookes som Tirsdagsmassage (om tirsdagen), men skal bookes som Graviditetsmassage, hvis denne behandling ønskes om tirsdagen. Der er ikke rabat på Graviditetsmassage om tirsdagen.

 5. Tirsdagsmassage (klassisk massage)

  Tirsdag: 30 min. kr. 275,- / 45 min. kr. 415,- / 60 min. kr. 540,- / 90 min. kr. 800,-

  Tirsdagsmassage (klassisk massage) er et tilbud om klassisk massage til en reduceret pris, hvor du sparer ca.15% på din behandling om tirsdagen.

  Ønsker du Gravidmassage, Sportsmassage eller Fysioterapi, da skal du booke disse behandlingstyper, som alle er til normal pris (ingen prisreducering). Ønsker du/I Par Massage - Tirsdag, da skal du/I booke Par Massage - Tirsdag, ellers kan vi ikke tilbyde jer massage sammen i samme rum.


  (LogBuy kort kan ikke anvendes til tirsdagsmassage)
 6. Par Massage

  Mandag – søndag: 30 min. kr. 645,- / 45 min. kr. 950,- / 60 min. kr. 1.270,- / 90 min. kr. 1.790,-

   

  Tag veninden/vennen eller kæresten med til Par Massage, hvor I begge får massage på samme tid i samme rum. I kan vælge mellem dybdegående Klassisk Massage og afslappende Wellness Massage, dog ikke Graviditetsmassage eller Sportsmassage. Priserne er for 2 personer samlet.


 7. Par Massage - Tirsdag

  Tirsdag: 30 min. kr. 560,- / 45 min. kr. 830,- / 60 min. kr. 1.070,- / 90 min. kr. 1.590,-

  Tag veninden/vennen eller kæresten med til Par Massage - Tirsdag, hvor I begge får massage på samme tid i samme rum til en reduceret pris. I kan vælge mellem dybdegående Klassisk Massage og afslappende Wellness Massage (dog ikke Graviditetsmassage eller Sportsmassage). Priserne er for 2 personer samlet.


  (LogBuy kort kan ikke anvendes til tirsdagsmassage)
 8. Hotstone Fullbody Massage

  Mandag - søndag: 60 min. kr. 785,-
  Hotstone Massage, hvor de opvarmede lavasten placeres på din ryg, i dine hænder og imellem dine tæer. Stenene masserer dine ben, arme, ansigt. ryg, skuldre, nakke. Undervejs placeres stenene på din krop og opvarmes igen. En dyb forkælelse for krop og sjæl.
 9. Luksus Hotstone Massage

  Mandag – søndag: 90 min. kr. 1.235,-
  Hotstone Massage, hvor de opvarmede lavasten placeres på din ryg, i dine hænder og imellem dine tæer. Stenene masserer dine ben, arme, ansigt. ryg, skuldre, nakke. Undervejs placeres stenene på din krop og opvarmes igen. En dyb forkælelse for krop og sjæl.